Dvoboj Bagnaia-Quartararo se nadaljuje
VN Algarveja - 3.Trening
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.11.2021 12:22

Tudi tretji trening močno zaznamovala dirkača Ducatija in Yamahe.

Matic Kovačič

Dvoboj, ki sta ga Francesco Bagnaia in Fabio Quartararo preselila tudi na portugalski vrtiljak, je na tretjem prostem treningu dobil novo poglavje. Tokrat je manjšo bitko med obema dirkačema dobil dirkač Ducatija Bagnaia, ki je bil s časom 1:39.202 najhitrejši, Quartararo pa je bil tik za njim s tisočinko sekunde zaostanka, na tretjem mestu pa je zaključil lanski prvak Joan Mir na Suzukiju, ki je za vodilnim zaostal za 25 tisočink sekunde.

Bagnaiin moštveni kolega Jack Miller je tretji prosti trening zaključil kot četrti, na peto se je v zadnjih trenutkih treninga uspel prebiti dirkač LCR Honde Alex Marquez, na šestem pa je tokrat končal Quartararov moštveni kolega Franco Morbidelli.

Sedmo mesto si je zagotovil drugi Suzukijev tovarniški dirkač Alex Rins, tik za njim pa se je z zaostankom dveh tisočink uvrstil Pol Espargaro na tovarniški Hondi. Deveto mesto je šlo v roke Luce Marinija, zadnje mesto, ki še direktno vodi v drugo kvalifikacijsko skupino, pa si je zagotovil dirkač ekipe Pramac Jorge Martin.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2021 Avtomanija