Veliko novosti
X-Lite X-1003
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.01.1970 01:00

X-Litova X-1003 iz koncerna Nolan Group je preklopna čelada z novostmi pri zračenju in školjki.

Artur Švarc

X-Lite X-1003 je s svojimi povprečnimi 1500 grami na meji tistega, kar pričakujemo pri preklopnih čeladah. Dotika se namreč teže običajnejših integralk, kljub mehanizmu in ojačitvam. Školjka je iz kompozita karbonskih, steklenih in kevlarskih vlaken, dobavljiva v treh različnih velikostih glede na končno številko čelade.

Sistem ventilacije, ki so ga poimenovali kar Touring Ventilation System omogoča optimalen komfort pri zelo različih zunanjih temperaturah. Z dvojno delujočim preklopnikom lahko tako nastavljamo pretok zraka, kot odpremo vizir. Povečali so tudi vidno polje, in čeladi dodali tudi notranji sončni vizir. Zunanji vizir je pripravljen za Pinlock zaščito proti rosenju.

X-Lite X-1003 ima tudi kanal za očala in možnost vgraditve Nolanovega N-Coma X-Serije BT4+. Homologirana je po P in J homologaciji, torej kot integralna in odprta Jet čelada. Cena od 499 € naprej.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
dajanaristova27.02.2020 23:33
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com
© Copyright 1999-2021 Avtomanija